Aangeboden diensten

Waar Imkerij Mackloet u mee van dienst kan zijn

Bij de teler

Bestuiving van gewassen en teelten

Onze bijenvolken zijn ook beschikbaar voor het bestuiven van diverse teelten en gewassen. Dit kan zijn in kassen of buitenteelten. Als gecertificeerd bestuivingsimker kunnen wij door sterke volken op het juiste moment te plaatsen de teler voorzien van een goede bestuiving van het gewas wat een verhoging van de opbrengst en een betere kwaliteit van de vrucht waarborgt. Een goede bestuiving is maatwerk en zal in overleg met de teler plaatsvinden.

Maak een afspraak → Bestuivingsreglement → Prijzen zijn vastgesteld door de Nederlandse Bestuivingscommissie.

Zuivere producten

Verkoop van natuurlijke bijenproducten

Bloeiende bloemen produceren nectar wat door de bijen omgezet wordt in honing.
Onze honing bevat stuifmeel, hierin zitten alle belangrijke voedingstoffen die nodig zijn voor het goed functioneren van het lichaam, zoals aminozuren, vitaminen, eiwitten en mineralen. Naast honing leveren onze bijen ook was, stuifmeel en propolis.

Maak een afspraak → Onze honing kopen → Neem voor het kopen van onze bijenproducten bij ons aan huis altijd van tevoren contact met ons op.

Deskundige verwijdering

Scheppen van bijenzwermen

Medio mei begint de zwermtijd, de bijenvolken groeien heel snel en de kastruimte wordt te klein, daarnaast is er een grote voortplantingsdrift. Een deel van het volk zwermt uit op zoek naar een nieuwe leefruimte.
Een bijenzwerm gezien in de regio Midden Flakkee? In de tuin of het openbaar groen? Wij kunnen deze op een deskundige wijze weghalen.

Bel ons direct →